PKF Hrvatska

PKF Forenzika Prima

Home PKF Forenzika Prima Naše usluge ISO 37001

Implementacija standarda ISO 37001

PKF FORENZIKA PRIMA pruža usluge na području uvođenja i implementacije ISO 37001, sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja. ISO 37001 certifikacija omogućuje organizacijama da budu u skladu s globalno priznatim najboljim antikoruptivnim praksama i zakonima. Ona dokazuje njihovu usmjerenost prema implementiranju i provođenju sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja. 

Društvo ima partnersku suradnju s Anty-Bribery Academy (Gruppo Stazzeri) Grupom koja jamči vrhunski know-how koji proizlazi iz višegodišnjeg iskustva u sektoru od strane zajedničkih partnera i suradnika, čemu svjedoče preuzete izvanredne uloge u važnim međunarodnim udrugama i mrežama.

ISO 37001 Sustav upravljanja za suzbijanje podmićivanja (u nastavku: ISO 37001), pomaže Vašoj organizaciji suzbiti, otkriti i usmjeriti prevenciju podmićivanja prema stvaranju bolje etičke poslovne kulture. ISO 37001 certifikacija omogućuje organizacijama da budu u skladu s globalno priznatim najboljim antikoruptivnim praksama i zakonima. Ona dokazuje usmjerenost prema implementiranju i provođenju sustava upravljanja za suzbijanje podmićivanja.