*
*
*

PKF Hrvatska

Globalni stručnjaci s lokalnim znanjem

PKF Forenzika Prima

PKF Forenzika Prima

PKF Forenzika Prima d.o.o. je prvo hrvatsko društvo specijalizirano za provođenje forenzičnog ispitivanja i nadzora poreznih i računovodstvenih aspekata poslovanja državnih institucija i privatnih društava.

U srži našeg poslovanja je djelatnost forenzične revizije (poslovna, porezna i računovodstvena forenzika). Osim toga, nudimo i mnoštvo drugih usluga poput zakonske revizije i drugih usluga (osvrta, revizije projekata i sličnog), procjene vrijednosti društva i imovine, sudskog vještačenja u području financija, poreza i procjene vrijednosti te ostale usluge poslovnog savjetovanja (implementacije internih kontrola, restrukturiranja računovodstveno-financijskih sektora i drugih).

Društvo djeluje pod vodstvom osnivačice i direktorice, Diane Antičić, koja posjeduje licence ovlaštenog revizora, ovlaštenog internog revizora, ovlaštenog računovodstvenog forenzičara, ovlaštenog sudskog vještaka za financije, poreze i procjenu vrijednosti društva, stalnog procjenitelja vrijednosti društva i imovine te ovlaštenog izmiritelja.

Međunarodno iskustvo i sposobnosti, profesionalizam u radu, potpuna posvećenost klijentu i njegovim željama razlozi su za početak suradnje s nama.


Get In Touch

Fill in the form below to contact us

* *
*